Молодіжна рада Кам’янського провела онлайн-зустріч з Конгресом молодіжних рад України

17 лютого Молодіжна рада Кам’янського провела онлайн-зустріч з Конгресом молодіжних рад України. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту міської ради.

Конгрес молодіжних рад України – це організація, яка здійснює інституційну підтримку діяльності молодіжних консультативно-дорадчих органів при органах влади будь-якого рівня.

Так, голова Молодіжної ради міста Олександр Нікологорський презентував роботу ради, розповів про успішно реалізовані проєкти, про співпрацю з органами місцевого самоврядування міста та іншими організаціями.

Зокрема, упродовж 2021 року молодь провела 50 заходів культурно-розважального, патріотичного та освітнього спрямування, у яких взяли участь близько 5 тисяч осіб.

Також, у 2021 році члени Молодіжної ради взяли участь молодіжному форумі «Молодь вирішує» (м.Дніпро), регіональній конференції для голів Кам’янського району та у національному діалозі між Молодіжними радами України.

Молодіжна рада міста створена у 2008 році й наразі до її складу входять 50 активістів молодіжного руху Кам’янського. Голова ради – Олександр Нікологорський (обраний на посаду в травні 2021 року).

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *