Должникам за воду в Каменском пригрозили отключениями

Об этом сообщили в «Аульском водоводе».

«До уваги абонентів КП ДОР “Аульський водовід”!
Як і обіцяли іформуємо споживачів послуг водопостачання та водовідведення КП ДОР “Аульський водовід” про те, що усунуті всі проблемні моменти пов’язані з роботою додатка Приват 24…
На сьогоднішній день додаток Приват 24 працює повноцінно та в безперебійному режимі!
Також на офіційному сайті підприємства (https://www.aulivoda.org.ua) повноцінно запрацював Особистий кабінет абонента (ОК) для швидкого зв’язку, передачі показань лічильників та онлайн оплати за послуги водопостачання та водовідведення.
Подібні платіжні системи працюють за міжнародними стандартами безпеки. А крім того, це просто зручно, бо не треба стоять у черзі, оплату можна провести вдома чи на роботі.
Платіж враховується миттєво після отримання підтвердження платіжної системи для успішної сплати.
Звертаємось до всіх споживачів послуг водопостачання та водовідведення КП ДОР “Аульський водовід” з проханням своєчасно вносити показання приладів обліку споживання води, а також своєчасно оплачувати отримані послуги.
Оплатити послуги без комісії ви зможете у стаціонарних касах КП ДОР «Аульський водовід» у трьох районах м.Кам’янське (Заводський район – вул. Широка, 16; Південний (Баглійський) район – вул. Київська, 15; Дніпровський район – бул. Будівельників, 17 (лівоб. масив) та у додатку Приват24.
За наявності заборгованості за спожиті послуги, ви можете прийти до абонентської служби підприємства для укладання договорів з реструкторизації заборгованості, інакше ви будете відключені від послуг водопостачання та водовідведення.
Підприємство продовжує роботу із боржниками! Найближчим часом заплановано відключення злісних неплатників від послуг водопостачання та водовідведення. Про подробиці буде повідомлено додатково», – говорится в сообщении.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *