Медзаклади у повній готовності, у магазинах вистачає товарів: про ситуацію на Дніпропетровщині

Медзаклади області працюють у звичайному режимі та готові надавати допомогу всім, хто її потребує. У магазинах вистачає товарів. Харчові підприємства працюють у штатному режимі. Запасів пального на АЗС достатньо. Про це сповістив на брифінгу перший заступник голови Дніпропетровської ОДА Володимир Орлов.

«Станом натепер ситуація у Дніпропетровській області стабільна. Усі 186 закладів охорони здоров’я працюють у звичайному режимі. Проте готові до будь-якого розвитку подій. Медики всі на місцях і надають допомогу тим, хто її потребує», – зазначив Володимир Орлов.

Медзаклади області забезпечені автономними джерелами живлення. Мають необхідний запас ліків, розхідних матеріалів, розчинів для ін’єкцій. Розроблені чіткі механізми поповнення припасів. У режимі 24/7 працюють бригади «швидких».

Тимчасово лікарні призупинили лише планові госпіталізації та операції. Але в екстрених випадках така допомога надається, наголосила в.о. директора департаменту охорони здоров’я ДніпроОДА Вікторія Кулик.

«У штатному режимі працюють усі підприємства харчової та переробної промисловості. Хлібозаводи та молочні комбінати повністю забезпечують потребу населення області у продуктах», – сказав Володимир Орлов.

У магазинах регіону в повному обсязі – всі необхідні товари, підкреслила голова обласної організації харчової промисловості профспілок працівників АПК України Світлана Тіницька.

«На торгових складах запаси достатні, аби забезпечити попит навіть у разі його збільшення. Керівництво торгівельних мереж тримає під особистим контролем логістичну і транспортну інфраструктуру», – наголосив перший заступник голови ДніпроОДА.

На АЗС запаси пального достатні для забезпечення всіх служб та населення.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *