Шановні волонтери та мешканці міста! Звернення департаменту соціальної політики міської ради

Департамент соціальної політики Кам’янської міської ради звертається до Вас з проханням у разі виникнення можливості надання гуманітарної допомоги малозахищеним верствам населення міста надавати її безпосередньо через визначені пункти прийому допомоги громадянам, які знаходяться за адресою:

Адреса

Об’єкт

Контактний телефон

пр. Перемоги, буд. 45 Дніпровське управління  соціального захисту населення ДСП КМР 0689435622
0977685052
вул. Освітня, буд.22 Дніпровський відділ надання соціальних послуг КЗ “ЦНСП” КМР 0634952290
просп. Свободи, буд.36 Заводський відділ надання соціальних послуг КЗ “ЦНСП” КМР 0634665856
вул. Менделєєва, буд.21а Південний відділ надання соціальних послуг КЗ “ЦНСП” КМР 0981817071
 б-р Героїв Модульне містечко 0675644840

На цих пунктах працюють соціальні працівники, які мають необхідну оперативну інформацію щодо забезпечення потреб населення та професійний досвід роботи.

Звертаємо увагу, що в умовах військового стану немає необхідності зайве турбувати вдома та за телефонами вразливі малозахищені верстви населення.

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ МІСТА!

У зв’язку з тим, що в умовах сьогодення посилилась робота волонтерів та благодійних груп щодо надання гуманітарної допомоги вразливим верствам населення Департамент соціальної політики Кам’янської міської ради звертає увагу осіб похилого віку з обережністю контактувати з незнайомими особами, підозрілим  особам двері не відчиняти.

Особи, які обслуговуються Центром надання соціальних послуг, будуть забезпечені необхідною допомогою через соціальних працівників, які їх обслуговують.

Осіб, які не обслуговуються Центром надання соціальних послуг але потребують допомоги, просимо звертатись за адресами, вказаними вище.

Будьте пильні, не станьте жертвами шахраїв!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *