Звернення начальника Кам’янської районної військової адміністрації до мешканців Кам’янського

Звернення начальника Кам’янської районної військової адміністрації Дніпропетровської області, керівника району територіальної оборони Кам’янського району Олега Гапіча до мешканців Кам’янського району.

Шановні мешканці Кам’янського району!

Звертаюсь до Вас з переконливим проханням користуватися тільки перевіреною інформацією з офіційних інформаційних ресурсів.
Не зважайте на фейкову інформацію, яка масово з’являється в соціальних мережах, направлена на підрив авторитету керівників виконавчої влади, яка дестабілізує ситуацію.

Особливо фейковим атакам підпав Кам’янський міський голова Андрій БІЛОУСОВ. Доводжу до Вашого відома, що Андрій БІЛОУСОВ самовіддано, з розумінням та професійно виконує свої обов’язки, враховуючи військовий стан, забезпечує функціонування інфраструктури міста та сприяє роботі інфраструктури всього району. Всі інші голови об’єднаних територіальних громад також працюють самовіддано та професійно.

Звертаюся до правоохоронних органів звернути увагу та посилити відповідну роботу щодо виявлення авторів фейкових матеріалів.
Звертаюся до голів об’єднаних територіальних громад, активу громад посилити проведення роз’яснювальної роботи серед населення щодо недопущення підтримки та розповсюдження фейкових матеріалів, які безпосередньо загрожують нашій обороноздатності.
Будьте пильним. Разом ми сила.

Віримо в себе. Віримо в Збройні Сили України. Віримо в нашого Президента. Віримо в нашу Україну. Перемога буде за нами.

Слава Україні!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *