Дніпропетровськгаз просить за можливості здійснювати сплату за послуги розподілу

Дніпропетровськгаз щиро вдячний усім споживачам блакитного палива у Дніпропетровській області, які незважаючи на складну ситуацій у країні, вже сплатили та продовжують сплачувати за послугу розподілу. Сьогодні це вкрай важливо. Оскільки цим ви допомагаєте підтримувати стабільне газопостачання у домівках на території області. Про це йдеться у повідомленні прес-служби компанії.

«Саме завдяки вам бригади АДС здійснюють виїзди на виклики, ліквідовують аварійні ситуації, відновлюють газопостачання. Усі служби АТ «Дніпропетровськгаз» працюють щоденно в посиленому режимі та чергують цілодобово, аби за необхідності відразу виїхати на місце та виправити ситуацію. Ми цінуємо, що ви з розумінням ставитеся до оплати послуг з розподілу газу. Оскільки ваша позиція дозволяє також забезпечити наші служби паливом для автомобілів аварійно-диспетчерської служби, запасними частинами для підтримки роботи газового обладнання тощо.

Ми просимо за можливості не ігнорувати оплату з розподілу блакитного палива, робити розрахунок частинами та ставитися до цього з розумінням», – сказано у повідомленні.

Також у компанії нагадують, що спеціалісти газорозподільної компанії продовжують проводити роботи з обстеження газопроводів у області. У разі виявлення вами підозрілих предметів, міток/маячків ворога, будь-яких невідомих позначок на газопроводах, ГРП та ШРП (жовті шафи) або поруч із ними негайно повідомляйте за телефонами 102 або 104! Це допоможе пришвидшити нашу роботу та нейтралізувати дії ворога.

«Дніпропетровськгаз дякує усім за свідоме ставлення та відповідальність, оскільки це дозволяє підтримувати безперебійне газопостачання не тільки для мешканців області, а й для тих тимчасово переселених сімей, які отримали прихисток на Дніпропетровщині у ці складні часи. Перемога буде за нами! Слава Україні та ЗСУ!»

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *