Волонтерська спортивна громада Кам’янского допомагає місту

Фахівці, тренери, батьки, спортсмени спортивних закладів міста та всі небайдужі містяни долучилися до спільної справи заради миру. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту міста. 

У складний для країни час містяни Кам’янського об’єднали зусилля аби допомогти нашим захисникам вибороти мир в Україні.
З перших днів війни усі працівники спортивних закладів долучилися до волонтерської діяльності та вносять свій внесок у забезпечення потреб оборони нашого міста та Держави в цілому.  До волонтерської діяльності долучилися не лише тренери та фахівці спортивних закладів, а й батьки, спортсмени, небайдужі мешканці міста. Робота в гуманітарних штабах триває з ранку до пізнього вечора без вихідних.

Силами небайдужих тренерів, фахівців зібрано допомогу на потреби територіальної оборони міста Кам’янське та армії (кошти, ліки, шкарпетки, продукти харчування, засоби гігієни, одяг, кров). Чоловіки допомагали виготовляти залізних «їжей» та транспортувати їх на блок пости нашого міста. Також приймали участь в украпленні блок постів (загрузка піску у мішки та їх укладання та укріплення), жінки зав’язували мішки та плетуть захисні сітки.

Волонтерська спортивна громада буде й надалі докладати максимум зусиль. Віримо в наші збройні сили України, в наш народ, разом до Перемоги!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *