Будьте обережні: фахівці Дніпропетровськгазу нині не відвідують домівки мешканців

У цей складний для України час все частіше з’являються випадки шахрайства. Невідомі особи під виглядом працівників газової компанії намагаються дізнатися інформацію про вас або ваших сусідів, про місцерозташування конкретних об’єктів, незаконно втручаються у зовнішньобудинкову систему газопостачання оселі тощо. Звертаємось до всіх жителів області – спеціалісти АТ «Дніпропетровськгаз» наразі не відвідують домівки та не розносять споживачам жодних повідомлень у друкованому вигляді з проханням передати показання, здійснити оплату тощо! Не довіряйте невідомим особам і тим більше – не передавайте дані або якусь важливу інформацію.

Наголошуємо, що всі фахівці Дніпропетровськгазу пересуваються на брендованих автомобілях, мають з собою посвідчення працівника, одягнені у спецодяг з логотипом компанії, їх ви можете впізнати одразу. Саме тому ми просимо вас бути вкрай обачними та обережними.

Якщо виникає така ситуація, просіть пред’явити посвідчення працівника.

Якщо раптом ви помітили підозрілих осіб біля вашого будинку, ШГРП (жовті шафи) чи ГРП (цегляні будівлі для регулювання тиску газу), що працюють під виглядом представників газової компанії, намагаються дізнатися у вас якусь інформацію терміново телефонуйте 102.
Дніпропетровськгаз цілодобово працює на «економічному» фронті, аби мешканці області мали безперебійний розподіл блакитного палива
Віримо у перемогу! З Україною в серці!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *