До уваги безробітних та шукачів роботи Кам’янського

Обслуговування безробітних, які вже перебувають на обліку в центрі зайнятості, здійснюється у дистанційному режимі. Прохання бути на зв’язку – вам зателефонують фахівці центру зайнятості. Будь ласка, відповідайте на телефонні дзвінки, а по можливості – передзонюйте, адже це потрібно для нарахування Вам допомоги по безробіттю, яка зараз продовжує виплачуватись в повному обсязі та без затримок.
Безробітні у разі виїзду в іншу місцевість країни припиняють реєстрацію в центрі зайнятості як безробітні та мають можливість перереєструватися у найближчому для них центрі зайнятості за місцем перебування. У разі виїзду за кордон припиняють реєстрацію в центрі зайнятості як безробітні та мають можливість поновити статус безробітного після повернення в Україну.
Прийом громадян які нещодавно втратили роботу та вимушених переселенців що шукають роботу,здійснюється у звичайному режимі. Для реєстрації з собою бажано мати оригінали документів: паспорт (посвідка на постійне місце проживання), Ідентифікаційний номер, документ про освіту, трудова книжка (або інший документ, який підтверджує припинення зайнятості).
У своєму прагненні зробити послуги максимально доступними та комфортними для клієнтів нагадуємо про електронні сервіси державної служби зайнятості . Наш веб-сайт  dcz.gov.uа. Гаряча лінія Кам’янського міського центру зайнятості  0685724232.
До уваги роботодавців
У зв’язку зі зростанням у Дніпропетровській області кількості вимушених переселенців, що шукають роботу, Кам’янський міський центр зайнятості просить повідомити про потребу ваших підприємств у працівниках. З інформацією про вакансії звертайтесь за телефоном: 0686840362, 0981743986. Надсилайте звіт 3-ПН [email protected].

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *