Каметсталь продовжує роботи з модернізації обладнання

У тяжкі часи Каметсталь Метінвест продовжує стабільно працювати заради України. У конвертерному цеху тривають роботи із заміни заливального крана № 12. 

У конвертерному відділенні спеціалісти розпочали укрупнене складання устаткування 320-тонного мостового крана, призначеного для заливання гарячого чавуну до конвертера.
Щоденно на ремонтному майданчику працюють досвідчені фахівці. Роботи ведуться без зупинки діючого обладнання.
Дмитро Липпа, генеральний директор Каметсталі:
«Сьогодні головне завдання сталеплавильників Каметсталі – працювати для економіки України. Ми безперебійно виробляємо сталь, а також реалізуємо інвестиційний проєкт з оновлення кранового обладнання. Наразі вже змонтовані та встановлені балки, виконується укрупнене складання основних вузлів крана. Йдемо з дотриманням графіку».
Нагадаємо, обладнання нового заливального крана виготовлене на Новокраматорському машинобудівному заводі. Воно має сучасні енергоефективні характеристики, що дозволить знизити споживання електроенергії, витрати на обслуговування, а також покращити умови праці персоналу.
Сьогодні виробничі підрозділи Каметсталі продовжують стабільно виробляти основні види продукції, а співробітники підприємства – отримувати заробітну плату.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *