До уваги безробітних та шукачів роботи

Обслуговування безробітних, які вже перебувають на обліку в центрі зайнятості, здійснюється у дистанційному режимі. Прохання бути на зв’язку – вам зателефонують фахівці центру зайнятості.  Будь ласка, відповідайте на телефонні дзвінки, а по можливості – передзонюйте, адже це потрібно для нарахування Вам допомоги по безробіттю, яка зараз продовжує виплачуватись в повному обсязі та без затримок.

Безробітні у разі виїзду в іншу місцевість країни припиняють реєстрацію в центрі зайнятості як безробітні та мають можливість перереєструватися у найближчому для них центрі зайнятості за місцем перебування. У разі виїзду за кордон припиняють реєстрацію в центрі зайнятості як безробітні та мають можливість поновити статус безробітного після повернення в Україну.

Прийом громадян які нещодавно втратили роботу та вимушених переселенців що шукають роботу, здійснюється у звичайному режимі. Зареєструватись в центрі зайнятості можна через портал електронних державних послуг “ДІЯ”

У своєму прагненні зробити послуги максимально доступними та комфортними для клієнтів нагадуємо про електронні сервіси державної служби зайнятості . Наш веб-сайт  dcz.gov.uа. Гаряча лінія Кам’янського міського центру зайнятості:  0685724232.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *