Спроб ворога проникнути на територію Дніпропетровщини не зафіксовано

День 18 березня в Дніпропетровській області розпочався спокійно, хоч і кілька разів лунали сирени. Ворог на територію області не пройшов, ситуація цілком стабільна. Критична інфраструктура працює без перебоїв. Інформація щодо аварії на Аульскому водогоні не відповідає дійсності.

Про це повідомляє Рада оборони Дніпропетровської області.

В ніч на 18 березня та вранці цього дня обійшлося без надзвичайних ситуацій. Ворог знаходиться неподалік від меж Дніпропетровщини на Херсонщині, але спроб рухатися в бік області не фіксують Ворожі війська окупанта накопичуються зі сторони Херсонщини, селищ Мар’янське і Шестірня, але наші військові відслідковують ситуацію і працюють на захист. Дніпропетровська область під надійною охороною, лінія оборони зміцнюється щоденно.
Голови Апостолівської та Широківської громад інформаують, що атак з боку ворога не спостерігається. Пошкоджені комунікації намагаються оперативно відновлювати.

За деякими напрямками Збройні Сили України переходять у наступальні дії. Більш детальну інформацію у Раді оборони області не надають та просять громадян також не поширювати інформацію про переміщення наших захисників в соцмережах.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *