Вчера на Днепропетровщине 17 раз тушили пожары

Об этом сообщили в Каменском районном управлении ГУ ГСЧС Украины в Днепропетровской области.

“Кажуть, нескінченно можна дивитися на три речі: вогонь, що горить, вода, що біжить і на те, як працює інша людина – так напевно думає кожен палій сухої рослинності на території району.
Як показує статистика виїздів – за минулу зміну чергові караули 1-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області здійснили 17 виїздів для гасіння пожеж на відкритій території, загальна площа пожеж склала більше 29 га. Тому, згідно статистики в цілому ви з поставленою задачею впоралися – і вогонь погорів, і вода полилась, і люди – попрацювали.
Тож, вкрай не шановні палії-варвари, рятувальники Кам’янського району доводять до вашого відома, що у статті 113 Кримінального кодексу України “Диверсія” по переліку злочинів, вчинених з метою ослаблення держави або інших дій, спрямованих на знищення людей чи завдання шкоди їхньому здоров’ю, відтепер додано і навмисні підпали, зокрема й сухої рослинності.
А, згідно вище викладеним, люди – представники правоохоронних органів попрацюють іще більше, хоч і так працюють практично 24/7, так як в Україні, нагадуємо, введено воєнний стан.
Висновки робіть самі! Але б краще Ви допомагали перемогти російського окупанта, а не палили суху траву та очерет!
Не паліть суху траву! Так як тільки від дій окупантів уже майже вся країна палає, не робіть гірше!”, – говорится в сообщении.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *