Днепропетровщина военная: школы, бизнес и посевная

Итоги дня подводит глава облсовета Николай Лукашук.

«Нині школи Дніпропетровщини повернулися до дистанційки. Майже 350 тисяч школярів долучилися до навчального процесу в онлайн-режимі. Є серед них і діти внутрішньо переміщених осіб – це понад 1300 учнів. Так що поступово область повертається до звичного життя.
Це також видно і на прикладі підприємців: кав‘ярні, крамниці, спортзали відчиняють свої двері для відвідувачів і повертаються до роботи. Тих підприємців, які цього ще не зробили, знову закликаю вливатися в звичний графік. Це важливо для нашої економіки, це потрібно для нашої перемоги. Наразі діє ціла низка програм, які Уряд прийняв для підтримки бізнесу. Я про це сьогодні вже повідомляв. Тож, будь ласка, починайте працювати. Якщо потрібна підтримка – держава готова її вам надати.
Як мені сьогодні повідомили, дехто з аграріїв за кілька днів вже планує виводити в поля техніку для початку посівної. І це ще одна хороша новина. Посівна кампанія в нас має стартувати вчасно. Обласна рада і обласна військова адміністрація на зв‘язку з фермерами. Дуже сподіваємось, що безпекова ситуація залишатиметься такою ж стабільною і аграрії почнуть сіятися», – пишет Лукашук в соцсетях.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *