На Каметстали проходят медицинские курсы – видео

Об этом сообщают на предприятии.
«На базі медико-санітарної частини Каметсталь Групи Метінвест тривають практичні заняття з надання першої долікарняної допомоги. Цього разу до занять долучилися рятувальники.
Для особового складу 35-ї державної пожежно-рятувальної частини 2-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області з охорони об’єктів та представників газорятувальної служби, які обслуговують Каметсталь, було проведено теоретичне та практичне заняття з надання першої невідкладної допомоги потерпілому.
На тренінгу медики нагадали надзвичайникам, як надати постраждалому першу допомогу до прибуття кваліфікованого лікаря. Також допомогли попрактикуватися у визначенні важкості умовного пошкодження, власноруч накладати пов’язки, під наглядом спеціаліста робити штучне дихання тощо.
Сьогодні вкрай важливо вміти надавати допомогу постраждалому до приїзду «швидкої». Якщо ви не маєте можливості відвідати курси, але бажаєте отримати навички надання першої домедичної допомоги, дивіться наше відео: https://www.youtube.com/watch?v=Nxap_69hR20
Перегляньте самі та поширюйте серед знайомих і друзів!», – говорится в сообщении.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *