Переселенців, що знайшли прихисток у Кам’янському, запрошують до участі у соціальних проектах

Управління молоді та спорту Кам’янської міської ради та департамент соціальної політики Кам’янської міської ради спільно з Молодіжною радою міста запрошують внутрішньо переміщених осіб, що прибули до міста Кам’янське до участі у соціальних проектах, які відбудуться у квітні 2022 року, а саме:

– Жіночий форум «Жінка України» – Під час заходу учасники будуть мати змогу: поспілкуватися з психологом на тему «Психологія сучасної жінки» у воєнний час; майстер-клас від косметолога; розмова з дієтологом «Як не заїдати стрес?» та тренування. Реєстрація на участь у заході за посиланням https://cutt.ly/kFoKlAO

– Тренінговий курс «Молодь UA» – Під час тренінгового курсу учасники будуть мати змогу: поспілкуватися з психологом, який допоможе тримати себе у психологічній рівновазі у воєнний час; тренінг з лідерства; екскурсія до ТРК МІС. Реєстрація на участь у заході за посиланням https://cutt.ly/GFoKGpr

– Спортивно-масовий захід «Разом до Перемоги» – В рамках спортивно-масового заходу заплановано об’єднати усіх в одну молодіжно-спортивну родину. В програмі заходу: спортивні змагання з видів спорту та естафети, а також знайомство з традиціями, досягненнями та перемогами Дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста Кам’янське.

Реєстрація на участь у заході за посиланням https://cutt.ly/dFoK77S

Участь у заходах безкоштовна. За більш детальною інформацією щодо участі у заходах звертатись за телефонами: 097-271-42-71, 093-579-11-90.

1

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *