В Каменское доставлены медикаменты

Об этом сообщает пресс-служба Каметстали.

«Група Метінвест, спільно з Фонд Рината Ахметова, продовжують забезпечувати медзаклади Кам’янського життєво необхідними ліками.
Вже друга партія медикаментів прибула до лікарень нашого міста. Всього до медзакладів Кам’янського передано ліків та медичних засобів майже на 8 млн грн.
«Наразі загальне фінансування на закупівлю медикаментів для лікарень України у містах присутності компанії Метінвест сягнуло 40 мільйонів гривень. Ми будемо й надалі допомагати ліками та іншими медичними засобами», – зазначив генеральний директор Каметсталь Дмитро Липпа.
«Сьогодні ми отримали другий важливий вантаж для наших лікарень на суму 2,8 млн грн. Ця допомога вкрай необхідна сьогодні, адже щодня наші лікарі рятують життя пацієнтів», – сказав міський голова Кам’янського Андрій Білоусов.
Нагадаємо, що на початку квітня до лікарень Кам’янського було передано препаратів та медичного приладдя на суму 5 млн грн. Окрім нашого міста, необхідні ліки отримали також лікарні Авдіївки, Покровська, Мирнограда, Кривого Рога та Запоріжжя», – говорится в сообщении.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *