У Кам’янському на “КаметСталь” влаштовують на роботу переселенців

Каметсталь сьогодні опікується долею близько 450 колег з Маріуполя, Авдіївки, Покровська та інших міст присутності Групи Метінвест. Для них облаштовані об’єкти соціальної інфраструктури. Тут є все необхідне для проживання. А співробітники нашого підприємства щодня привозять речі, засоби гігієни, продукти, поліпшують побутові умови людей.
Захист та безпека співробітників компанії – завжди на особистому контролі генерального директора Каметсталі. Днями Дмитро Липпа відвідав колег коксохіміків з Авдіївського заводу, які зі своїми родинами знайшли тимчасовий прихисток на нашому підприємстві, оглянув побутові умови проживання та, звісно, відверто поспілкувався на нагальні теми, які хвилюють людей.
 «Ми приймаємо велику кількість вимушених переселенців. Люди продовжують прибувати. Якщо тиждень тому це був, в основному, маріупольський напрямок, то зараз люди їдуть з Покровська і Авдіївки. За цей час через нас вже пройшло близько 1000 людей. Ми кожен день працюємо над тим, щоб зробити їх побут більш зручним. Сьогодні привезли додаткові пральні машини, холодильники, їжу, а для малечі – солодкі подарунки», – відзначив Дмитро Липпа.
 Місцем збору дорослих і дітей традиційно стала їдальня. Тут жінки готують смачні страви, обговорюють всілякі побутові питання, надають одна одній допомогу у вирішенні проблем, а дітлахи грають, малюють, спілкуються, очікуючи смачного обіду. Чоловіки ж обговорюють можливості працевлаштування.
Нагадуємо, що для металургів, коксохіміків, ремонтників пропонуються вакансії на підприємствах компанії в безпечних містах присутності. На сьогодні в Центр Кар’єри Метінвест є 4000 вакантних місць для працевлаштування колег. На Каметсталі вже працюють 86 маріупольців, ще понад 100 спеціалістів перебувають на стадії оформлення на роботу.
 Також, в рамках проекту «Рятуємо життя» Групи Метінвест та Фонд Рината Ахметова, в гуманітарному хабі Кам’янського сформовано 14000 продуктових наборів стратегічного запасу.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *