Каменское принимает беженцев

О том, как это происходит на Каметстали, сообщила пресс-служба предприятия.

«Каметсталь сьогодні опікується долею близько 450 колег з Маріуполя, Авдіївки, Покровська та інших міст присутності Групи Метінвест. Для них облаштовані об’єкти соціальної інфраструктури. Тут є все необхідне для проживання. А співробітники нашого підприємства щодня привозять речі, засоби гігієни, продукти, поліпшують побутові умови людей.
Захист та безпека співробітників компанії – завжди на особистому контролі генерального директора Каметсталі. Днями Дмитро Липпа відвідав колег коксохіміків з Авдіївського заводу, які зі своїми родинами знайшли тимчасовий прихисток на нашому підприємстві, оглянув побутові умови проживання та, звісно, відверто поспілкувався на нагальні теми, які хвилюють людей.
«Ми приймаємо велику кількість вимушених переселенців. Люди продовжують прибувати. Якщо тиждень тому це був, в основному, маріупольський напрямок, то зараз люди їдуть з Покровська і Авдіївки. За цей час через нас вже пройшло близько 1000 людей. Ми кожен день працюємо над тим, щоб зробити їх побут більш зручним. Сьогодні привезли додаткові пральні машини, холодильники, їжу, а для малечі – солодкі подарунки», – відзначив Дмитро Липпа.
«За останні два тижні на Каметсталі працевлаштовано вже понад 70 переселенців, які звернулись до нас, переїхавши у Кам’янське з Маріуполя. І наразі маємо на розгляді ще понад 100 вакансій для колег, що будуть прийняті на роботу найближчим часом. Є Центр працевлаштування Метінвесту, гаряча лінія, на яку працівники та члени їх сімей звертаються, а після успішно отримують роботу на металургійних підприємствах компанії. Каметсталь є одним з них, адже сьогодні продовжує працювати в умовах війни, залишаючись надійним партнером містян та України», – сказав Липпа в ефірі одного з українських телеканалів», – говорится в сообщении.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *