Кам’янське зазнало тяжкої втрати

19 квітня зупинилося серце чудової людини, талановитого педагога, директора департаменту з гуманітарних питань міської ради Онищенко Тетяни Яківни.

Від імені Кам’янської міської ради, виконавчого комітету та особисто від себе висловлюю щирі співчуття рідним, близьким та друзям Тетяни Яківни з приводу непоправної втрати.
Усе своє життя Тетяна Яківна присвятила вихованню підростаючого покоління, підтримці талановитої молоді та розвитку освітньої галузі міста. Вона вміла згуртувати освітянську спільноту, підтримати та власним прикладом наставити на постійний розвиток та самовдосконалення. Від самого початку повномасштабної війни вона особисто та уся освітянська галузь долучилися до допомоги Збройним силам України, територіальній обороні та постраждалим унаслідок бойових дій.
У пам’яті друзів, колег, учнів та знайомих вона завжди залишатиметься взірцем працьовитості та професійної досконалості.

Онищенко Тетяна Яківна народилася 7 вересня 1959 року на Кіровоградщині. У 1981 році закінчила Дніпропетровський державний університет, мала майже сорокарічний стаж педагогічної діяльності. З 2003 по 2016 роки очолювала середню загальноосвітню школу №25. Упродовж 2008-2010 років була заступником міського голови. З 2016 обіймала посаду директора департаменту з гуманітарних питань міської ради.

Тетяна Яківна була неодноразовим переможцем у різноманітних всеукраїнських конкурсах: «Директор ХХІ століття», «Школа ХХІ століття», «Педагогічні здобутки освітян Дніпропетровщини», щорічно презентувала освіту міста на міжнародних виставках «Сучасні заклади освіти» та «Інноватика в сучасній освіті». У складі всеукраїнської Асоціації керівників закладів освіти «Відроджені гімназії України» долучалася до обговорення та надання пропозицій до нових нормативних документів (законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту» тощо), особисто зустрічалась із міністрами освіти України, презентувала освітню галузь міста на всеукраїнських нарадах, семінарах.
Діяльність Тетяни Яківни була відзначена Подякою Міністерства освіти і науки України,?? Подякою Асоціації «Відроджені гімназії України», подяками міського голови, нагрудними знаками «За заслуги перед містом» ІІІ, ІІ та І ступенів, «Відзнака міського голови», ?численними грамотами та подяками Дніпропетровської обласної ради та департаменту освіти і науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації .
Світла пам’ять про Тетяну Яківну назавжди залишиться в історії міста.

?Панахида відбудеться 21 квітня о 12:00 в Свято-Миколаївському соборі. Церемонія прощання пройде о 13:00 в будівлі Нової сцени Академічного музично-драматичного театру ім. Лесі Українки м.Кам’янського (вул. М. Лисенка, 24). Поховають Тетяну Яківну о 15:00 на кладовищі по вул.Романківській.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *