На «Каметсталь» поступило 300 бронежилетов

Об этом сообщают на предприятии.

«Каметсталь Групи Метінвест отримала перші 300 бронежилетів 4-го класу захисту для працівників підприємства, мобілізованих до лав ЗСУ та тероборони.
З перших днів війни акціонер Групи Метінвест Рінат Ахметов прийняв рішення всебічно підтримувати Україну на шляху до перемоги. Компанія виділила 10 млн євро на закупку бронежилетів, касок, медичного обладнання за кордоном. Наразі вже придбано 10000 бронежилетів, понад 8000 касок, а ще приблизно 25000 медичних джгутів, турнікетів та аптечок. Закуплено тактичне приладдя – 1100 тепловізорів.
«На сьогодні більше 500 співробітників підприємства захищають Україну. Для них дуже важливою є наша підтримка. Зокрема, забезпечення їх захисною амуніцією. Бронежилети, які ми передаємо для наших хлопців, допоможуть зберегти їм життя», – відзначив генеральний директор Каметсталі Дмитро ЛИППА.
Поставки йдуть регулярно та розподіляються ЗСУ на стратегічні напрямки. Також на допомогу військовим очікується поставка дронів, квадрокоптерів та медичних засобів. Більше про це читайте на MetinvestMedia: https://bit.ly/3uOH251.
Окрім цього, на металургійних підприємствах компанії освоєно власне виробництво бронесталі. Група Метінвест безоплатно виділить 900 тонн сталі, якої вистачить на виробництво приблизно 80000 бронежилетів для ЗСУ і тероборони.
Таким чином, сумарно для захисників України компанія передасть приблизно 90000 бронежилетів, що закриває значну частину потреб військових», – говорится в сообщении.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *