Великодній краудфандінг: кам’янчан закликають масово пригостити пасками бійців та переселенців

Мешканців Кам’янського запрошують розділити великоднє свято із військовослужбовцями та переселенцями з інших регіонів України. Всі бажаючі можуть принести святкові ласощі до пункту збору, що працюватиме на базі «Фонду розвитку Кам’янського», повідомляє прес-служба ФРК.   

Протягом майже двох місяців війни місто стало прихистком для понад 10 тисяч громадян з областей, що постраждали внаслідок бойових дій. Також кам’янчани боронять країну в лавах Збройних сил України та територіальної оборони.

«Великодень – одне з найбільших та теплих свят українців. На жаль цього року це свято з присмаком болю. Не всі можуть зустріти його вдома. Хтось лишився без даху над головою. Хтось захищає країну далеко від рідної оселі. Вірю, що мешканці нашого міста активно долучаться до збору», – зазначив голова «Фонду розвитку Кам’янського»Максим Чехута.

Він закликав містян приносити паски, солодощі, а також засоби гігієни та продукти харчування тривалого зберігання. Пункт збору працюватиме на базі Фонду за адресою: пр. Шевченка, 14 протягом 21-23 квітня. Четвер-п’ятниця  з 10:00 до 19:00, субота – з 10:00 до 14:00.

Довідково.«Фонд розвитку Кам’янського» надає допомогу та підтримує військовослужбовців, бійців територіальної оборони, переселенців  та родини, що через війну опинились у складних життєвих умовах.

Існує нагальна потреба у продуктах харчування тривалого зберігання та засобах гігієни.  Небайдужі мешканці м. Кам’янське можуть поповнити гуманітарний резерв Фонду за адресою: пр. Шевченка, 14.

Прийом здійснюється з понеділка по п’ятницю, з 10:00 до 14:00.

Також діяльність «Фонду розвитку Кам’янського» можна підтримати фінансово:
UAH, USD, EUR: UA653223130000026008000050770

Призначення платежу: добровільний внесок.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *