Директор Каметсталь дав інтервью телеканалу Україна 24 (відео)

Генеральний директор Каметсталь Дмитро Липпа виступив в ефірі телеканалу Україна 24.
Наразі ми приймаємо велику кількість переселенців. Зараз у нас проживає близько 500 людей. Люди приїжджають, кілька днів відпочивають, потім їдуть далі. Серед тих, хто залишається, чимало колег з площадки підприємств Метінвест Маріуполь. Ми приймаємо їх на роботу. На сьогодні працевлаштовано вже близько 150 людей, ще понад 100 фахівців зараз проходять процедуру оформлення. Тобто, вони забезпечені роботою і зможуть залишитися зі своїми сім’ями у Кам’янському.
В рамках проекту «Рятуємо життя» Метінвест, ДТЕК та Фонд Рината Ахметова на нашому підприємстві вже сформовано близько 50000 гуманітарних наборів. Вони містять в собі харчовий раціон приблизно на тиждень. Робота триває.
Співпрацюємо з містом, зокрема, надали допомогу лікарням на понад 8,5 млн грн. Було передано три партії ліків та медичних засобів від Групи Метінвест та Фонду Ріната Ахметова. Така взаємодія відбувається у всіх містах присутності Метінвесту: у Кривому Розі, Покровську, Запоріжжі.
Отримали першу партію бронежилетів і розпочали передавати їх нашим мобілізованим співробітникам. На сьогодні більше 500 працівників Каметсталь боронять нашу країну.
Про це та інше генеральний директор Каметсталі розповів в ефірі телеканалу Україна 24: ?https://youtu.be/1fAk69-iIPI
В цілому, Метінвест у містах своєї присутності відкрив 6000 місць для тимчасового прихистку біженців. У Кривому Розі, Запоріжжі, Покровську та Кам’янському відкрито майже 4000 вакансій для співробітників, які були вимушені покинути свої домівки через війну.
Відео можна переглянути за посиланням.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *