В Каменском подготовлено около 50 тысяч гуманитарных наборов (видео)

Об этом сообщили на Каметстали.

«Генеральний директор Каметсталь Дмитро ЛИППА в ефірі телеканалу Україна 24:
Наразі ми приймаємо велику кількість переселенців. Зараз у нас проживає близько 500 людей. Люди приїжджають, кілька днів відпочивають, потім їдуть далі. Серед тих, хто залишається, чимало колег з площадки підприємств Метінвест Маріуполь. Ми приймаємо їх на роботу. На сьогодні працевлаштовано вже близько 150 людей, ще понад 100 фахівців зараз проходять процедуру оформлення. Тобто, вони забезпечені роботою і зможуть залишитися зі своїми сім’ями у Кам’янському.
В рамках проекту «Рятуємо життя» Метінвест, ДТЕК та Фонд Рината Ахметова на нашому підприємстві вже сформовано близько 50000 гуманітарних наборів. Вони містять в собі харчовий раціон приблизно на тиждень. Робота триває.
Співпрацюємо з містом, зокрема, надали допомогу лікарням на понад 8,5 млн грн. Було передано три партії ліків та медичних засобів від Групи Метінвест та Фонду Ріната Ахметова. Така взаємодія відбувається у всіх містах присутності Метінвесту: у Кривому Розі, Покровську, Запоріжжі.
Отримали першу партію бронежилетів і розпочали передавати їх нашим мобілізованим співробітникам. На сьогодні більше 500 працівників Каметсталь боронять нашу країну.

Про це та інше генеральний директор Каметсталі розповів в ефірі телеканалу Україна 24:  https://youtu.be/1fAk69-iIPI», – говорится в сообщении.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *