В Кам‘янському вшанували пам’ять ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

26 квітня – день пам’яті про найбільшу техногенну катастрофу в історії людства.

Про це повідомив мер Кам’янського Андрій Білоусов.

“Вшанували пам’ять ліквідаторів та поклали квіти до пам’ятного знаку «Чорнобиль – вічний біль України» разом з начальником Кам‘янської військової адміністрації

Олегом Гапічем, керівником Кам‘янської міської організації «Союз Чорнобиль України» Миколою Нещеретом та ліквідаторами наслідків аварії.

Ця трагедія забрала життя і здоров’я тисяч наших співвітчизників та спричинила тяжкі екологічні наслідки.

В усьому цивілізованому  світі Чорнобиль є символом відваги ліквідаторів та нагадуванням про відповідальність кожного за долю та безпеку світу.

Навіть важко уявити, що в ХХІ сторіччі світ знову міг зіштовхнутись із загрозою ядерної катастрофи. Своїми злочинними діями, захопивши ЧАЕС, російські окупанти показали своє справжнє ставлення до подвигу тисяч ліквідаторів та невинних жертв цієї страшної аварії.

І нині Україна ?? знову рятує світ від катастрофи. Саме завдяки відважним діям Збройних Сил України та самовідданості всього персоналу атомної станції вдалося запобігти новій трагедії. Честь і слава кожному, хто протидіє ядерному тероризму!

Шановні ліквідатори, дякую вам за мужність та мільйони врятованих життів. Міцного здоров’я, миру та благополуччя вам та всім постраждалим від радіаційного лиха, а

а Кам’янському та Україні – мирного неба та Перемоги!” – повідомив мер Кам’янського.

Відео дивіться тут.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *