Под Каменским живут переселенцы из Нью-Йорка

Об этом сообщает пресс-служба Каметстали.

«Понад 50 членів сімей коксохімиків з Авдіївки та українського Нью-Йорка сьогодні знайшли прихисток на соціальних об’єктах Каметсталь.

«Я зараз перебуваю у простої, тому сам евакуював свою сім’ю: батьків, бабусю та 11-річну сестру, – говорить електрогазозварник ремонтно-механічного цеху АКХЗ Дмитро Обіщенко. – Побуду поруч із рідними, відпочину від обстрілів – це того варте. З нетерпінням чекаю, коли завод запрацює, і мені можна буде повернутися на роботу».

«Велике спасибі Метінвесту та Авдіївському коксохімові за турботу. Виїхали через дітей. Їх у нас двоє – дочці одинадцять років та синові вісім. Не було вже сил дивитися, як вони здригаються від кожного вибуху. Шукали житло, а тут нам підказали, що Метінвест надає евакуйованим хороший варіант у сосновому лісі. Умовами дуже задоволені. Нам тут допомагають не лише волонтери, а й керівництво Каметсталі. Тут гарно, свіже повітря. А головне – тиша, якої зараз немає в Авдіївці. Ми бажаємо рідному місту та заводу миру. І чекаємо на зустріч», – розповіла Юлія Гавриленкова, чоловік якої Євген працює в коксовому цеху № 3 АКХЗ.

В цілому, Метінвест у містах своєї присутності відкрив 6000 місць для тимчасового прихистку біженців. Зараз на соціальних об’єктах Каметсталі розселені понад 500 тимчасових переселенців з Маріуполя, Авдіївки, Покровська», – говорится в сообщении.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *