У бібліотеці на Шевченка презентували книгу про Кам’янське

27 квітня  у центральній міській бібліотеці ім. Шевченка відбулася презентація другої книги «Таланти міста на Дніпрі: Кам’янському – 272 роки». 

Як повідомили в бібліотеці, збірку презентував авторський колектив, який працював над книгою: Володимир Базарянінов, Світлана Луньова, Яків Куценко, Леонід Бройтман, Світлана Малініна, Любов Алексієвська, Віктор Куленко, Лариса Ключ.

Ця  книга – зізнання у любові до свого міста через нариси про життя і творчість як відомих кам’янчан, так і пересічних громадян, які присвятили своє життя розвитку нашого індустріального міста. Це представники спорту (Губарев І.В., Сокирко А.І., брати-близнюки Карповичі, Литовченко Г.), діячі культури, освіти, галузі охорони здоров’я та правосуддя (Жежер А.М., Лаушкіна В., Болотін М.О., Попруга В.О., Сбоева Л.І., Бурхан В.М., Тюлюнова В.Г.),  керівники міста (Кузнецов Г.Я.), а також представники виробництва (доменщик Чернецький І, сталевар Канарейкін В., упорядник розарію Матчіна В.Ф.).

Гортаючи збірку, в черговий раз можна пересвідчитися, що Кам’янське – багатогранне талановите місто. Тож дякуємо всім, хто долучився до створення та презентації книги. З книгою «Таланти міста на Дніпрі» можна ознайомитись, завітавши до бібліотек міста.

1

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *