Трое каменчан погибли на войне

Печальную новость сообщает мэр Каменского Андрей Белоусов.

«24 квітня в боях з російськими окупантами поблизу Авдіївки Донецької області загинув солдат Фраінт Костянтин Анатолійович.
Від імені всієї громади, Кам’янської міської ради, виконавчого комітету та особисто від себе висловлюю глибокі співчуття рідним та близьким загиблого воїна, поділяючи тяжкий біль утрати.

Костянтин Фраінт народився 22 червня 1982 року. У 1999 році закінчив металургійний коледж, працював в агломератному цеху металургійного комбінату. З перших днів повномасштабної війни став на захист територіальної цілісності України. У нього залишилися син, дружина та мати.
Доземний уклін воїну-захиснику!
Вічна пам’ять і слава Герою!
Прощання відбудеться 2 травня о 09-00 за адресою проспект Металургів, 74а, панахида о 10-00 в Свято-Миколаївському соборі. Поховають воїна об 11-00 на кладовищі по вул.Рибальській селища Карнаухівка.

21 квітня, боронячи Україну від навали російських окупантів, загинув солдат Тесленко Артем Володимирович.
Від імені усієї громади, Кам’янської міської ради, виконавчого комітету та особисто від себе висловлюю глибокі співчуття рідним та близьким загиблого воїна, поділяючи тяжкий біль утрати.
Артем Тесленко народився 30 листопада 1984 року. Закінчив ПТУ №22 та упродовж 2003-2013 років працював у ККЦ металургійного комбінату. Був учасником АТО/ООС. Від початку березня став на захист суверенітету та територіальної цілісності України. У нього залишилися батьки та сестра.
Доземний уклін воїну-захиснику!
Вічна пам’ять і слава Герою!
Панахида відбудеться 2 травня о 13-00 в Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ (вул.С.Слісаренка, 34), поховають воїна о 14-00 на Алеї Слави військового кладовища на Соцмісті.

22 квітня в боях за вільну і незалежну Україну загинув старший солдат Коваленко Денис Геннадійович.
Від імені усієї громади, Кам’янської міської ради, виконавчого комітету та від себе особисто висловлюю глибокі співчуття рідним та близьким загиблого воїна, поділяючи тяжкий біль утрати.
Денис Коваленко народився 2 січня 1994 року. Працював у ЦРМО металургійного комбінату. Був учасником АТО/ООС. Від початку березня став на захист Держави від посягань російського агресора. У нього залишилися мати та брат.
Доземний уклін воїну-захиснику!
Вічна пам’ять і слава Герою!
Прощання відбудеться 2травня о 12-30 за адресою вул.Айвазовського, 37, панахида о 13-00  в Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ (вул.С.Слісаренка, 34), поховають воїна о 14-00 на Алеї Слави військового кладовища на Соцмісті», – говорится в сообщении.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *