Кам’янчанка дякує за повагу та небайдужість

Кам’янчанка Юлія Куриленко зіткнулася з великою бідою: її 78-річний батько переніс два інсульти, і тепер не може самостійно себе обслуговувати. Жінка опікувалася батьком, але, як на біду, і сама захворіла, і потребувала термінового хірургічного втручання. Тому постало питання, куди на деякий час влаштувати батька, аби за ним доглядали. На допомогу прийшли чуйні люди, яким вона дуже вдячна.

“Війна, втрата роботи, операція, яку неможливо відкладати на потім, батько, який вимагає постійного паліативного догляду. Розгубленість. Здавалося, глухий кут. Але ні! Завдяки небайдужим та чуйним людям, не здатних пройти повз чужої біди.

Хочу від щирого серця подякувати міського голову Андрія Білоусова, працівників департаменту соціальної політики міськради, завідувачку Дніпровського відділу Комунального закладу “Центр надання соціальних послуг” Кам’янської міської ради Альону Олександрівну Коростельову та працівників цього центру, а також працівників Медичного центру паліативної допомоги Кам’янського.

Мене вислухали, не пошкодували свого часу, прийняли чужу проблему як свою та допомогли у розв’язанні нагального питання. Завдяки вам мені вдалося влаштувати свого батька на тимчасове утримання у центр паліативної допомоги коштом міського бюджету, завдяки чому я змогла своєчасно прооперуватися, щоб і надалі мати можливість доглядати батька.

1

Висловлюю свою вдячність та повагу за небайдужість та доброту.   Побажати здоров’я, миру над головою, успіхів у вирішенні будь-яких   проблем.

Дуже приємно і радісно усвідомлювати, що поруч є ті, хто від душі   готовий допомогти, і не залишати наодинці тих, хто цього потребує.

Дякую!”, – зазначила Юлія Куриленко.

2

На фото завідувачка Дніпровського відділу Комунального закладу “Центр надання соціальних послуг” Кам’янської міської ради Альона Олександрівна Коростельова

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *