В Кам’янському доба минула без надзвичайних ситуацій

 

Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов.

Доброго ранку!

Доба минула без надзвичайних ситуацій. У місті все спокійно та контрольовано.

Сьогодні Україна відзначає День матері.
Шановні жінки, дорогі матері!
Сердечно вітаю Вас із цим прекрасним святом – Днем матері!
Незалежно від віку, для кожної людини мама — найбільша, найдорожча святиня. Мама уособлює доброту, любов та ніжність. Вона дарує нам життя, навчає життєвої мудрості, оберігає своєю молитвою та щиро радіє нашим успіхам.

Вже більше двох місяців український народ боронить свою рідну землю від посягань агресора. За кожним українським захисником та захисницею стоїть мама, стійкість якої є не меншим подвигом, ніж відвага її дитини в бою. І сьогодні хочу засвідчити Вам, шановні матері, свою повагу та шану за те, що виростили справжніх героїв та патріотів України.

На жаль, ми вже неодноразово отримували сумну звістку про загибель наших воїнів. Немає слів, які б могли втамувати біль матері за втратою часточки власної душі… Ми поділяємо Ваш біль та зробимо усе можливе, аби про самовідданість Ваших дітей пам’ятали прийдешні покоління українців .
?Щиро бажаю Вам, дорогі жінки, міцного здоров’я і витримки, щоб живими та здоровими повернулися додому усі наші захисники, а до нашої країни якомога скоріше разом з Перемогою повернулося мирне життя!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *