В Кам’янському все стабільно

В Кам’янському все стабільно, минулої доби досить часто лунали виклики повітряної тривоги, але небезпека минула, все обійшлось без надзвичайних ситуацій.

Про це повідомив мер Кам’янського Андрій Білоусов.

“Тяжкі часи переживає наша країна, в кожного з нас життя розділилося на «до» і «після». Дякуючи нашим захисникам в нашій області ситуація контрольована і ми можемо працювати. Завдяки цьому ми маємо змогу допомагати тим, хто опинився у важких життєвих обставинах, в тому числі людям, які знайшли прихисток у нашому місті вимушено покинувши свої домівки.

Всі виконавчі органи міської влади працюють, більшість управлінь та департаментів внесли корективи в свою діяльність та активно допомогають місту підтримувати територіальну оборону та переселенців, яких в нас вже зареєстровано 13 тисяч.

Не винятком є підтримка управління молоді та спорту, які спільно із підпорядкованими спортивними закладами та Молодіжною радою міста роблять вагомий вклад допомагаючи потребуючим.

Проводять прийом продуктів харчування та речей необхідних для забезпечення потреб переселенців та тероборони міста на базі комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа №1» міської ради.

Забезпечують роботу пункту плетіння сіток «Жіноча сотня».

На базі «ДЮСШ №2» надають допомогу внутрішньо переміщеним особам, які проходять реєстрацію та постановку на облік у лівобережному відділенні ЦНАП.

На базі боксерського залу «ДЮСШ №2» (по пр. Василя Стуса) створили та організували роботу волонтерського центру «Павутинка», де волонтери шиють подушки та ноші для переселенців та захисників.

На тому тижні управлінням молоді та спорту, Молодіжною радою міста та ГО «Фонд розвитку Кам’янського» було розпочато проведення гуманітарної акції щодо збору допомоги у вигляді продуктів харчування, засобів гігієни та ліків для ЗСУ та переселенців. Представники Молодіжної ради поблизу великих супермаркетів роздають перехожим мешканцям міста флаєра із переліком необхідного, пропонують долучитися до акції та збирають допомогу, що надають небайдужі містяни. Приємно констатувати готовність людей йти на зустріч та активно приймати участь у таких заходах.

На вихідних було організовано безкоштовну екскурсію до кінної ферми «Horses Kamenskoe» для родин з дітьми з числа вимушених переселенців. Дуже важливо зараз допомагати людям адаптуватися під нові умови життя і хочаб на хвилини дати забути про жахи війни.

Також триває проведення ігор благодійного «Футбольного марафону миру». Зібрані кошти від ігор направляються на підтримку ЗСУ.

Дякую усім, хто зараз допомагає, завдяки згуртованості та увазі до ближнього ми зможемо пройти найскладніші випробування. Україна переможе!”.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *