Мер Кам’янського представив нового директора департаменту з гуманітарних питань міської ради

Про це повідомив мер Кам’янського Андрій Білоусов на своїй сторінці у “Фейсбук”.

“Нещодавно освітня галузь Кам’янського зазнала тяжкої втрати. 19 квітня зупинилося серце Тетяни Яківни Онищенко, чудової людини, педагога та керівника, яка усе своє життя присвятила розвитку освітньої галузі та вихованню підростаючого покоління. Пам’ять про цю чудову людину назавжди залишиться в історії нашого міста та в наших серцях. Але життя триває, треба йти далі.

Підписав розпорядження та представив нового директора департаменту з гуманітарних питань міської ради – Реву Наталію Василівну.

Наталія Василівна – спеціаліст вищої категорії, досвідчений педагог, вчитель-методист з багаторічним стажом роботи. Вона є творчою та креативною особистістю, не боїться відповідальності та активно працює над впровадженням інноваційних проєктів та методів. Бажаю Наталіі Василівні успіху та здобутків на новій посаді!

Також повідомляю, що у відповідності із ст.10 Закону України «Про повну загальну середню освіту» тривалість навчального року має становити не менше 175 робочих днів.

Так, з огляду на вимогу закону департаментом з гуманітарних питань визначено дату останнього дня занять для всіх закладів загальної середньої освіти міста – 7 червня.
Після завершення навчального року упродовж двох тижнів в закладах освіти будуть проводитися групові та індивідуальні консультації для дітей-переселенців, графік проведення яких буде розроблено кожним закладом окремо.

Традиційні останні дзвоники цьогоріч проводитись не будуть з огляду на дію воєнного стану. Видача документів випускникам 9-х та 11-х класів відбуватиметься та червня відповідно”.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *