«Фонд Розвитку Кам’янського» зібрав та доставив на Луганщину спорядження для військових

У вівторок, 10 травня, волонтери «ФОНДУ РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО» доправили на Луганщину партію гуманітарної допомоги для військовослужбовців 115ї ОМСБ. Підрозділ несе службу та успішно виконує бойові задачі на Сєвєродонецькому напрямку. Про це  повідомляє прес-служба ФРК.

Район Сєвєродонецька є однією з найбільш «гарячих» точок в Східній зоні бойових дій. Окупанти постійно не полишають намірів оточити та захопити місто. Саме сюди кам’янські волонтери привезли необхідне спорядження: генератор, «кікмори», розгрузки, наколінники та кепки. А ще – натільну білизну, засоби гігієни та продукти.

Жіноча сотня та волонтерська команда гімназії №11 передали маскувальні сітки, а студенти закладу разом з учнями ЗСШ №25 – малюнки та сувеніри ручної роботи.

«Понад два місяці триває повномасштабна війна росії проти України. Щодня наші бійці руйнують плани ворога. Годі й говорити якими зусиллями це вдається робити. Тому ми робимо все, щоб підтримувати військо. Для цього залучаємо всі можливі контакти, в тому числі закордонні», – розповів волонтер, керівник напрямку постачання «ФОНДУ РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО» Ілля Локтіонов.
До збору вантажу для військовослужовців долучились також небайдужі кам’янчани, які приносили до Фонду продукти харчування, гігієнічні засоби та медикаменти. А представники молодіжної ради міста сформували добровільний волонтерський корпус Фонду. Хлопці та дівчата збирали продуктові набори у торгівельних центрах, а потім власноруч фасували їх для відправки на фронт.

«Команда «ФОНДУ РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО» продовжує системно підтримувати захисників України, а також тих, хто через війну покинув свої домівки. Вдячний містянам, які долучаються до цієї роботи. А особливо – молоді. Прикро, що їх юність проходить у таких турботах. Але їх відданість – це секрет стійкості та непереможності України», – зазначив директор Фонду Максим Чехута.
Він також подякував очільнику Кам’янського Андрієві Білоусову за сприяння у доставці необхідних вантажів. Зокрема мерія міста забезпечує транспортування гуманітарної допомоги. Особисто Андрій Білоусов неодноразово передавав в розпорядження фонду продукти харчування для військовослужбовців та переселенців.

Довідково. «ФОНД РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО» надає допомогу та підтримує військовослужбовців, бійців територіальної оборони, переселенців  та родини, що через війну опинились у складних життєвих умовах.

Існує постійна потреба у продуктах харчування тривалого зберігання та засобах гігієни.  Небайдужі мешканці м. Кам’янське можуть поповнити гуманітарний резерв Фонду за адресою: пр. Шевченка, 14.

Допомогу приймають з понеділка по п’ятницю, з 10:00 до 17:00.

Також діяльність «Фонду розвитку Кам’янського» можна підтримати фінансово (UAH, USD, EUR):

UA653223130000026008000050770
ЄДРПОУ 43107823

Громадська організація “ФОНД РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО”

Призначення платежу: добровільний внесок.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *