Политик из Каменского обвинил «Миротворец» в мошенничестве и вымогательстве

Экс-нардеп и бывший каменчанин Виталий Куприй подозревает, что известный сайт «Миротворец» занимается неблаговидными делами.

«Хочу дещо негарне написати про сайт “Миротворець”. Як крута ідея Антона Геращенка перетворилася на шахрайську схему.

З початку агресії РФ у 2014 році було необхідно допомогти неефективній і іноді проросійській владі в Україні. В інтернеті громадські активісти стали розповсюджувати інформацію про тих осіб, які б мали переслідуватися кримінально як колабаранти, сепаратисти і державні зрадники. І це плюс.
Проте поступово окрім злочинних елементів в базу даних сайту стали потрапляти люди за вигаданими обставинами, на підставі замовних інтернет-публікацій з сайтів-одноденок. Тому, кого начебто помилково виставили на сайт як зрадника України, пропонували в порушення конституційної презумпції невинуватості подавати документи на підтвердження що ти не верблюд.

Так ось, до мене звернувся один громадянин і каже. “Я під час свої офіційної відпустки, у складі делегації фахівців у сфері авіації за наказом гендиректора ДК Укроборонпром Юрія Гусєва, за погодженням із керівництвом держприкордонслужби, за офіційним запрошенням компанії – партнера НАТО вилетів у Німеччину. Проте якийсь блогер написав що я державний зрадник, тому що залишив країну. Всі мої доводи і документи, які підтверджують дані обставини, Миротворцем ігноруються. Я залишаюсь на сайті”.

Цікаво. Я почав розбиратися. Людина вже давно в Україні, повернулася на роботу, правоохоронці до неї претензій не мають, вона обгрунтувала помилковість потрапляння її на сайт і оскаржила це. Але ці пройдисвіти ніяк не реагують, чим порушують права людини на честь, гідність і ділову репутацію.
Вочевидь вони або вимагають хабарі від тих, кого розміщують (або не розміщують) на сайті “Миротворець”. Або виконують це на замовлення третіх осіб, звісно не без власного зиску. Ганьба!!!», – пишет Куприй в соцсетях.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *