С Днем Европы, каменчане!

Горожан поздравил мэр Каменского Андрей Белоусов.
«Доброго суботнього ранку! 21 травня – вісімдесят сьомий день протистояння.
Ніч пройшла спокійно. У місті все добре, ситуація стабільна і контрольована.
Сьогодні відзначаємо День Європи в Україні – свято, яке є символом спільних європейських цінностей та прагнень українського народу до дружніх відносин з націями Європи.
Нині, коли на долю українського народу випало чергове важке випробування, коли на полях боїв наші захисники боронять не лише незалежність своєї країни, а й без перебільшень, відстоюють цінності усього цивілізованого світу, ми вкотре доводимо, що наша держава має бути повноправним членом європейської спільноти.
Співпраця із різноманітними організаціями Європейського союзу, спрямована на розбудову України, поступово набирала обертів. Кам’янське не є виключенням. Упродовж останніх 6 років, завдяки співпраці із Європейським інвестиційним банком, НЕФКО, компанією GIZ, європейським грантам, залученими УФСІ, ми успішно реалізували низку проєктів з реконструкції навчальних та медичних закладів.
Із початком повномасштабної війни підтримка європейськими партнерами українських міст, селищ та найголовніше, українців, що потерпають від бойових дій, стала ще більш активною та безпрецедентною. Україна отримує зброю для боротьби із окупантом, гуманітарну допомогу та моральну підтримку від країн-партнерів.
І сьогодні хочеться подякувати усім, хто допомагає нашому народу в ці скрутні часи. З такою підтримкою українці обов’язково здолають ворога та захистять своє європейське майбутнє! Зі святом, кам’янчани! З Днем Європи!
Дякую нашим Збройним Силам! Бажаю всім вдалих та спокійних вихідних! Все буде Україна!», – говорится в поздравлении.
Что касается ситуации на Днепропетровщине, сейчас все нормально, сообщил глава ОВА Валентин Резниченко.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *