Скандальное заявление политика из Каменского

В Украине продолжает нарастать вал критики в адрес президента Владимира Зеленского, который, по мнению его оппонентов, не смог вовремя организовать оборону страны перед лицом российской угрозы.

Очередное скандальное заявление сделал вчера экс-нардеп из Каменского Виталий Куприй, при этом он ссылается на польского президента Анджея Дуду.
«Президент Польщі Анджей Дуда підтвердив що Зеленський ще за декілька годин до нападу РФ знав про це. Але нічого не зробив щоб зруйнувати інфраструктуру, яка дала можливість швидко захопити території України, не надав наказ зупинити ворога, врятувати майно і життя людей!!!
Тепер остаточно поставлена крапка в багатьох питаннях. Я займаюсь розслідуванням знищення літака “Мрія”. Окрім заздалегідь проведеного послаблення аеропорту Антонов (були виведені боєздатні частини Нацгвардії), допущення безперешкодного потрапляння ворога з півночі, листа на ДП Антонов не рятувати літаки, вималювався ланцюг: Директор Укроборонпрому Гусєв, його дах Давід Арахамія, агент Кремля Андрій Єрмак і Президент Зеленський. Мрію можна було врятувати. Про це знав Зеленський. Але виліт заблокував(((
Цитата з інтерв’ю Анджея Дуди виданню Polski Times:
“У нас також була, звісно, секретна інформація про те, що цього нападу слід було очікувати. Я був у Києві за кілька годин до нападу; і ми виїхали з України буквально за години до нього. На прощання Володимир Зеленський сказав мені, що впевнений, що в найближчі кілька або кілька годин напад на Україну”», – написал Куприй в соцсетях.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *