Підрозділам кам’янчан на Дніпропетровщині та Херсонщині доправили життєво необхідні медикаменти

Волонтери «ФОНДУ РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО» 21 травня відвідали кордони Дніпропетровщини та Херсонську область. Там передали необхідні медикаменти підрозділам тероборони за ЗСУ, у яких несуть службу мешканці Кам’янського.  Про це повідомляє прес-служба ФРК.

Завантажений вщент мікроавтобус доставив на фронт медпрепарати за спеціальним переліком, який надали волонтерам командири військових частин. Також кам’янські волонтери привезли засоби для доукомплекатції індивідуальних аптечок бійців. Зокрема перев’язувальні матеріали, кровоспинні та знеболювальні засоби. А ще –  80 літрів антисептику для польової хірургії.

«Підтримуємо наших земляків, які захищають кордони Дніпропетровської області та звільняють Херсонську. Через активні бойові дії необхідність у медикаментах завжди існує. Робимо все можливе, щоб максимально закривати потреби наших військових», – говорить директор «ФОНДУ РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО» Максим Чехута.

Завдяки активній співпраці з волонтерською спільнотою, Фонд отримує медикаменти з різних куточків України. Вантаж, який отримали бійці Дніпропетровщини та Херсонщини напередодні дістався з Києва і Мукачевого.

«Ми постійно підтримуємо зв’язок із волонтерською спільнотою по всій Україні. Це дозволяє оперативно обмінюватись найнеобхіднішим. Допомогу отримуємо не лише всередині країни, але й з-за кордону. Вдячні кожному, хто допомагає збирати або надає необхідні речі», – додав Максим Чехута.

Довідково. «ФОНД РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО» надає допомогу та підтримує військовослужбовців, бійців територіальної оборони, переселенців  та родини, що через війну опинились у складних життєвих умовах.

Існує постійна потреба у продуктах харчування тривалого зберігання та засобах гігієни.  Небайдужі мешканці м. Кам’янське можуть поповнити гуманітарний резерв Фонду за адресою: пр. Шевченка, 14.

Допомогу приймають з понеділка по п’ятницю, з 10:00 до 17:00.
Також діяльність «Фонду розвитку Кам’янського» можна підтримати фінансово (UAH, USD, EUR):

UA653223130000026008000050770
ЄДРПОУ 43107823

Громадська організація “ФОНД РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО”

Призначення платежу: добровільний внесок.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *