Кам’янське управління молоді і спорту – частина великої волонтерської команди міста

На базі КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа №1» продовжено роботу пункту прийому продуктів харчування та  речей необхідних для забезпечення потреб переселенців та тероборони міста.

Забезпечено роботу пункту плетіння сіток «Жіноча сотня» та пункту тероборони. Внутрішньо переміщеним особам, які проходять реєстрацію та стають на облік у лівобережному відділенні ЦНАП, на базі КЗ «ДЮСШ №2» надаються: продукти харчування, одяг, взуття тощо.
Облаштовано дитячу кімнату.
Організовано пункт отримання допомоги для ВПО від ООН.
Продовжує працювати волонтерський центр «Павутинка» на базі боксерського залу КЗ «ДЮСШ №2». На постійній основі волонтери шиють подушки для переселенців та ноші для захисників.
Управлінням молоді та спорту міської ради, Молодіжною радою міста та ГО «Фонд розвитку Кам’янського» продовжено проведення гуманітарної акції щодо збору допомоги у вигляді продуктів харчування, засобів гігієни та ліків для ЗСУ та переселенців.
Продовжено проведення заходів в рамках соціальної програми «Активні парки – локації здорової України».??
Для відвідувачів  парків міста та центральних скверів фахівці КЗ «Спорт для всіх» проводяться: різноманітні спортивно-розважальні програми, майстер-класи, відкриті тренування та змагання з ігрових видів спорту. Графік проведення заходів в рамках програми протягом травня розміщено на сторінках управління та КЗ «Спорт для всіх» у мережі Фейсбук.
Триває «Футбольний марафон миру».
19 травня відбувся благодійний турнір за участю команд: «Дніпро», «Дзержинець», «Южкокс» та «ПМГУ Метінвест Промсервіс». Зібрані кошти спрямовані на підтримку ЗСУ.
Дякую всім за активну діяльність, єдність і патріотизм! Віримо в наші Збройні Сили! Разом до перемоги!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *