«Второй фронт» в Украине – мнения каменчан

В Украине разгорается самая настоящая информационная война между действующим президентом Владимиром Зеленским и его предшественником на этом посту Петром Порошенко, эдакий «второй фронт» внутри нашей страны.
Мы уже не раз сообщали, что нарастает вал жесткой критики в адрес Зеленского, и за этим явно «угадывается» фигура Порошенко. Ждали, чем ответит Зе-команда. И вот вчера, как мы писали, прозвучал очередной «залп» этой инфовойны: находящийся под стражей нардеп Виктор Медведчук (кстати, кум Владимира Путина) под видеозапись дал показания, что Петр Порошенко якобы причастен к антиукраинским действиям в период своего президентства, запись этих показаний разошлась по всей Украине. Порошенко и его сторонники тут же заявили, что Медведчук явно действует по заказу Зеленского и что от таких показаний выигрывает Москва.
Высказались по этому поводу и политики из Каменского. Депутат горсовета, лидер местной организации «Европейской Солидарности» Наталья Шкуренко уверена, что показания Медведчука – политехнология Зеленского (или даже Кремля), а к самому действующему президенту накопилось немало «неудобных» вопросов.
«Інші аргументи для дискусій про Медведчука
Синдром Чауса – Медведчук перебуває в ізоляторі СБУ і його покази не викликають довіри. Якщо це правда – чому він не говорив про це раніше, адже заради знищення політичного опонента до загострення війни влада пішла б на все.
Медведчук почав нову інформаційно-психологічну атаку Москви, щоб спровокувати ворожнечу між українцями. Руйнування єдності, протистояння влади і опозиції послабить Україну у війні з Росією. Саме тому заяви Медведчука радісно підхопили всі російські пропагандистські ресурси.
Влада спокусилася на брехню Медведчука. Падіння гривні, зростання цін на пальне та в подальшому зростання цін на продукти, втрати на фронті, здача в полон захисників Маріуполя, але чомусь виходить, що винуватий в цьому не Путін, а Порошенко.
Створення групи ОПЗЖ у ВР та використання Медведчука у критиці проти Порошенка – виглядають вкрай погано, як договорняк влади з ворожими до України силами.
Влада не зробила висновків з війни. Для влади ворог не путін, а Порошенко. Марафон став інструментом для дезінформації – там кожні дві години повторюється заява Медведчука.
• Чому СБУ не розслідує хто дав рашистам вийти з Криму і легко захопити Херсонщину та оточити Маріуполь? Або чому не організували оборону з півночі, де рашисти стояли рік, через що половина Київської області знищена?
• Чому в Офісі президента і досі працюють люди фсбшного агента Портнова.
• Чому СБУ замість того, щоб боротися з ворогом, бере участь у інформаційній психологічній операції росіян, поширюючи Медведчука. Наступним кроком СБУ почне поширювати заяви путіна?
Україна Переможе!
Слава Україні!», – отметила Шкуренко в соцсетях.
Довольно неожиданно по этому поводу высказался экс-нардеп из Каменского Виталий Куприй. Если на днях он нещадно критиковал Зе-команду, то сегодня утром заявил о своей верности Зеленскому и обрушился с обвинениями в адрес Порошенко.
«Під час війни почалися політичні заколоти. Порошенко надав вказівку своїм депутатам збирати (фабрикувати) факти для дискредитації Зеленського.
Це відбувається зараз тому, що Віктор Медведчук надав СБУ свідчення проти Порошенко у справі про виведення з державної власності частини магістрального нафтопродуктопроводу «Самара – Західний напрямок» для подальшого прокачування через нього дизельного палива.
Одразу хочу сказати. Я не підтримую жодного Президента України з часів незалежності. Моя позиція спирається на внутрішні націоналістичні переконання і закон! Але!
Вчора в Гостомелі з’явився ставленик Порошенка, колишній секретар селищної ради і в.о. мера Анатолій Драпей. Його рошенівське завдання поставити під сумнів і показати «незаконність» розпорядження Президента України Володимира Зеленського про введення в Гостомелі військової адміністрації у другій половині березня. https://www.president.gov.ua/documents/1562022-41769
Нагадаю, що відповідно до частини 3 статті 4 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» військові адміністрації населених пунктів утворюються в межах територій територіальних громад, у яких селищні ради та/або їхні виконавчі органи, та/або селищні голови не здійснюють покладені на них Конституцією та законами України повноваження.
Селищного голову Гостомеля Юрія Прилипка було вбито. Селищна рада і її виконавчі органи під час окупації не збиралась, депутати взагалі потікали. До сих пір навіть не ухвалений бюджет Гостомеля. Тобто рішення Зеленського про введення військової адміністрації було законне і обгрунтоване. Я зараз не обговорюю як саме воно було реалізовано і як працює така адміністрація. Це ми всі бачимо і намагаємось змінити ситуацію.
Проте рошенівський блазень Драпей зараз збирається підробити документи і заявити що військова адміністрація незаконна, адже 18 березня начебто збиралась сесія селищної ради і приймала якісь рішення. Драпей зараз демонструє, що у березні управляв Гостомельською ОТГ і оприлюднює рішення ради, хоча за моєю інформацією він сфальшував документи і намагається пошити Президента Зеленського у дурні. Не вийде!
Передаю інформацію про службове підроблення у правоохоронні органи!
До речі, мене цікавить чому шоколадний Драпей ще не притягнутий до відповідальності у кримінальному провадженні № 12021116040002505 від 28.12.2021 р., яке розслідується за моєю заявою. Непорядок. Будемо виправляти. Підтримаю діючого Президента!», – пишет Куприй на своей страничке.
В общем, информационная война в Украине – в самом разгаре, остается только ждать, каким еще компроматом взорвется «второй фронт». А вот кто выиграет от раздрая среди украинцев, догадаться совсем несложно…
И вот еще на что хотелось бы обратить внимание читателей. Во-первых, Порошенко имеет очень хорошие связи с политическими элитами западных стран, даже с Джо Байденом у него хорошие отношения еще со времен, когда последний был вице-президентом США.
Во-вторых, Петр Алексеевич – политический боец очень опытный, вряд ли бы он «наезжал» на Зеленского, не подумав и не просчитав все последствия. И очень похоже, что уже упомянутые западные элиты совсем не возражают против его информационной войны с действующим президентом Украины.
Впрочем, это – уже совсем другая история…

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *