У Кам’янському розпочинається обговорення та збір пропозицій щодо перейменування вулиць

Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов.

– Шановні мешканці Кам’янського!

Розпочинаємо обговорення та збір пропозицій щодо перейменування вулиць, назви яких пов’язані з державою-агресором та/або її союзниками з метою вивчення та врахування думки членів територіальної громади в процесі перейменування вулиць.

З 24 травня по 5 червня 2022 року триватиме збір пропозицій щодо нових назв вулиць.
До підготовки переліку вулиць, що потребують перейменування, окрім виконавчих органів міської ради, долучалися краєзнавці та історики.
Консультації проводитимуться на платформі електронної демократії EDEM у відповідності із Порядком проведення електронних консультацій з громадськістю та опитувань в Кам’янській міській територіальній громаді.

Ознайомитись із переліком вулиць можна на сайті Кам’янської міської ради https://kam.gov.ua/pereymenuvannya_vulits_mista. Для того, щоб надати свої пропозиції перейдіть за посиланням https://consult.e-dem.ua/consultations/415 або скористайтесь Чат-ботом «Перейменування вулиць Кам’янське» в телеграм http://t.me/pollKamsk_bot. Також пропозицію можна відправити на електронну адресу [email protected].
Обов’язково потрібно зазначити П.І.Б. автора та адресу проживання. Анонімні пропозиції не реєструються та не розглядаються.
Шановна громадо! Прошу активно долучатися до процесу перейменування вулиць! Чекаємо на ваші пропозиції! – написав Андрій Білоусов.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *