У Кам’янському організовані пункти збору допомоги для переселенців та ЗСУ

Доброго ранку! Доба у Кам’янському пройшла відносно спокійно. На ранок ворог обстріляв Кривий Ріг. Є серйозні руйнування, інформація про постраждалих наразі уточнюється. Були також обстріли у Криворізькому районі. Жертв та постраждалих немає.
На території нашого міста надзвичайних ситуацій не зафіксовано. Дякуючи ЗСУ  та ТРО можемо працювати, допомагати вимушеним переселенцям та вразливим категоріям населення. Поліцейські несуть службу в посиленому режимі, забезпечуючи надійний правопорядок у місті. Громадський транспорт та комунальні служби працюють в звичайному режимі. Бажаю всім мирного і спокійного дня! Бережіть себе, слідкуйте за офіційними повідомленнями та не ігноруйте виклики повітряної тривоги! Все буде Україна!
Нагадуємо Вам, що у місті організовані Пункти збору ресурсів для підтримки переселенців та постраждалих, для ЗСУ та територіальної оборони.
Кожен може допомагати в межах своїх можливостей.
Пункти продовжують свою роботу щоденно без вихідних з 8:00 до 17:00 за адресами:
?проспект Василя Стуса, 10/12 – ЦНАП,
?вулиця 9 Травня, 5А – спецшкола Гармонія,
?проспект Перемоги, 45 – терцентр надання соціальних послуг,
?вулиця Менделєєва, 21А – терцентр надання соціальних послуг.

Дякую всім волонтерам, благодійним організаціям та небайдужим мешканцям, які щодня допомагають, наближаючи нашу перемогу! Тримаймося разом!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *