Позитивное Каменское: хорошие новости прошлой недели

Сегодня крайне мало по-настоящему хороших, позитивных новостей. И все же на прошлой неделе они были, их сразу две.
Первую рассказали в районном управлении полиции.

свадьба

«З коханням у серці: У Кам`янському поліцейський одружився з коханою дівчиною
Справжнім почуттям і війна не завадить.
Наречений – інспектор сектору реагування патрульної поліції відділенні поліції № 1 Кам’янського РУП, наречена – держслужбовець, провідний психолог, працює із дітьми. Разом пара вже два роки, однак все не наважувалися піти до РАЦСу.
27 травня Олександр освідчився дівчині у кохані та запропонував подати заяву про реєстрацію шлюбу. Дівчина не здогадувалася про плани чоловіка та нічого не підозрюючи поїхала до РАГЦу, де їх вже зустрічали друзі та колеги.
Чоловік подарував коханій обручку та запропонував відразу одружитися. Майбутня наречена була приголомшена таким освідченням та відповіла – так!
Вітаємо молоде подружжя з радісною подією. Зичимо довгих та щасливих років життя, міцного кохання, найшвидшого поповнення в сім’ї та мирного неба на рідній землі», – говорится в сообщении полиции.
Вторую поведали в Фонде развития Каменского.

малышка
«Волонтери “ФОНДУ РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО” привітали молоду пару з Бахмута – Ірину та Олександра. Вони стали батьками красуні Мілани. Дівчинка народилась вже у Кам’янському. Життя продовжується попри всі негоди!
Звісно ж, вітали не з порожніми руками. Подарували дитячий візок, який нам задонатив небайдужий кам’янчанин. А також вручили дитяче харчування.
Щиро бажаємо родині добробуту, міцності духу й стосунків і тепла у сімейному вогнищі.
І, звичайно, якомога скорішої перемоги й довічного миру», – сообщили в Фонде.
«Кстати+» присоединяется к поздравлениям молодоженам и молодым родителям. Желаем им всего самого наилучшего и главное – мира всем нам!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *