С Днем химика, каменчане!

Горожан с сегодняшним праздником поздравил мэр Андрей Белоусов.
«Доброго ранку!
Доба у Кам’янському минула відносно спокійно. Ніч була з затяжною повітряною тривогою, але у нашому місті обійшлося без надзвичайних ситуацій. Ворожа артилерія знову стріляла по Криворізькому району. Били по Зеленодольській та Апостолівській громадах, на щастя, ніхто не постраждав. Розпочався черговий робочий тиждень. Бажаю мирного та вдалого понеділка! Дякуємо нашим Збройним Силам! Разом до перемоги!
Сьогодні своє професійне свято відзначають працівники хімічної промисловості.
Шановні працівники та ветерани хімічної промисловості міста!
Вітаю вас із професійним святом – Днем хіміка!
Хімічна галузь завжди робила вагомий внесок у розбудову національної економіки, задовольняючи її потреби у хімічних матеріалах, а також потреби громадян у товарах масового вжитку.
Підприємства хімічної промисловості нашого міста завжди робили вагомий внесок у розвиток інфраструктури міста та покращення добробуту мешканців і нині вони разом з міською владою протистоять викликам війни та вирішують проблеми містян й оборони міста.
Дякую нашому підприємству АТ «ДніпроАзот» за своєчасну сплату податків до міського бюджету, за взаємодію та постійну допомогу ЗСУ та ТРО!
Висловлюю подяку всім працівникам хімічної промисловості за щоденну працю, відданість улюбленій справі, вагомий внесок в економічний та соціальний розвиток України і нашого міста.
Бажаю міцного здоров’я, миру вам і вашим близьким та Перемоги України, а підприємствам хімічної галузі міста – найскорішого відновлення сталої роботи!», – говорится в утреннем обращении мэра.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *