Міський голова Кам’янського: “Дитинство – найкраща пора в житті”

Доброго ранку!

Ніч минула без повітряних тривог. У Кам‘янському все спокійно, ситуація стабільна та контрольована. Дякуємо нашим ЗСУ за безпеку та можливість спокійно жити і працювати! Бажаю всім вдалого дня!

Сьогодні, у перший день літа, відзначається Міжнародний день захисту дітей.

Дитинство – найкраща пора в житті, пора безтурботності, радості, незабутніх вражень та здійснення мрій. І так важливо, щоб згадки про цю чудову пору були приємними і щасливими, сповненими, батьківської ласки та турботи, яскравих посмішок і родинного тепла.

Сім’я і дитина – це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру. Діти – це головна радість і надія для батьків. Вони – майбутнє не тільки для держави, а й для всього світу.
І ми дорослі повинні зробити все, аби захистити наших дітей. Від нас залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців.

У цей святковий день бажаю кожній дитині безмежного щастя, доброго здоров’я, миру, родинного затишку та тепла, і звичайно, здійснення найнеймовірніших задумів та мрій.

Наснаги і мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любов’ю до дітей.
Зі святом!

Міський голова Андрій Білоусов

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *