Як у Кам’янському відсвяткували Міжнародний день захисту дітей

Про те, як пройшло святкування, повідомив міський голова Андрій Білоусов.

– З нагоди Міжнародного дня захисту дітей провели низку заходів.
Привітали дітей, які виховуються в дитячих будинках сімейного типу та у прийомних сім’ях. Побували в родинах, поспілкувалися з батьками-вихователями та передали дітям подарунки – квитки на паркові атракціони і солодощі. На обліку служби у справах дітей Кам’янської міської ради перебуває 587 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. З них – 397 дітей перебуває під опікою та піклуванням в сім’ях громадян. У місті на сьогодні функціонує 17 дитячих будинків сімейного типу та 17 прийомних сімей, в яких виховується 144 дитини-сироти та дітей, позбавлених батьківського піклування.

На базі лівобережного дошкільного навчального закладу №31 «Барвінок» відкрили ресурсний центр для дітей з особливими освітніми потребами. Простір ресурсного центру поділений на блоки, обладнаний та організований спеціально для максимально гармонійного освітнього процесу. Емоційного, психологічного та фізичного розвитку дітей, а також для консультативної роботи з батьками.

Окрім того, разом з начальником Кам’янської військової адміністрації Олегом Гапічем привітали дітей в міському парку культури і відпочинку. Вручили нагороди та подарунки учасникам і переможцям квесту, спортивних змагань та онлайн марафону єдності з шахів.
Вітаю всіх дітей зі святом, дякую батькам, вчителям, батькам-вихователям та всім, хто дарує свою любов і турботу дітям. Дякую нашим ЗСУ та ТРО, які мужньо боронять нашу країну, захищають нас від ворога та створюють умови для мирного життя! Разом до Перемоги! – написав Андрій Білоусов.

Відео можна подивитись тут.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *