З 2022 року кам’янчани зможуть здобувати вищу спортивну освіту

Усій Україні відомо, що Кам’янське – спортивне місто!

Для багатьох кам’янчан, для яких фізична культура та спорт є одним з головних сенсів життя, з’явилась можливість здобути вищу освіту залишаючись в рідному Кам’янському. Цього року Дніпровським державним технічним університетом впроваджено відкриття нової кафедри фізичного виховання та спорту.
Вперше про відкриття кафедри офіційно було оголошено у листопаді 2021 року під час зустрічі керівників управління молоді та спорту та Дніпровського державного технічного університету. Тоді, під час проведення управлінням молоді та спорту міської ради огляду-конкурсу «Битва за ВИШ» серед закладів вищої освіти міста Кам’янське адміністрацією ДДТУ було оголошено про відкриття кафедри фізичного виховання та спорту.
Сьогодні, 02 червня під головуванням начальника управління молоді та спорту міської ради відбулась робоча нарада щодо організаційних умов для вступу до зазначеної вище кафедри та деталей для здобуття вищої освіти за спеціальністю фізичне виховання та спорт. На нараді були присутні Гладощук Олександр – завідувач кафедри фізичного виховання та спорту ДДТУ, Часов Дмитро – заступник відповідального секретаря приймальної комісії ДДТУ та Губарєв Ігор – професор кафедри фізичного виховання та спорту.
З головних моментів це:
– кафедра відкриває 2 групи (одна для випускників середніх загальних закладів освіти, друга для випускників закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації);
– форма навчання – очна, при цьому можна одразу здобувати дві і більше вищі освіти;
– за контрактною формою навчання необхідно подати тільки мотиваційний лист щодо вибору спеціальності;
– ураховуючи умови сьогодення ДДТУ встановлено найлояльніші ціни за контрактними умовами навчання.
З деталями вступу до кафедри можна ознайомитись на офіційному сайті Дніпровського державного технічного університету.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *