Незвичайні татуювання в Кам’янському (фотогалерея)

До них потрапили жаба-самурай, арабська красуня, легендарна червона калина та ще кілька барвистих малюнків з оригінальним сюжетом.

тату 1

тату 2

тату 3

Прикрашати своє тіло татуюванням стали ще наші далекі предки сотні років тому. Змінювалися епохи, змінювалася мода на одяг, змінювалися предмети побуту, удосконалювалися знаряддя праці, але й у наш високотехнологічний вік татуювання, як і раніше, залишаються модним трендом. Кількість усіх татуювань, що існують у світі, напевно, не зможе визначити навіть сучасний комп’ютер. Але є серед них особливі, які одразу ж привертають увагу своєю оригінальністю сюжету та палітрою кольорів. Ми вирішили з’ясувати, які незвичайні татуювання мають наші земляки. І щоб відповісти на це запитання, звернулися до фахівців відомого в нашому місті тату-салону «VEANTATTOO».

тату 4

тату 5

тату 6

Виявилося, що одним із найпоширеніших сюжетів для татуювань у кам’янчан залишаються зображення різних тварин. Витоки цієї популярності приховані у глибині століть і безпосередньо пов’язані з культом тотемізму. А оскільки найпоширенішими тотемами у різних племен світу були саме тварини, то цей незримий зв’язок між людиною та звіром ми і зараз відчуваємо на якомусь підсвідомому рівні.

Найчастіше у вигляді татуювань використовуються образи тварин, які мають якісь яскраво виражені індивідуальні характеристики і риси. Фахівці салону поділилися з нами фотографіями із найбільш оригінальними, на їхню думку, зображеннями тварин. Серед них нам особливо сподобалися жаба-самурай, кіт, що спритно керується з паличками для суші, благородний олень і витончений японський короп. Це ми так умовно назвали ці зображення і, якщо вони насправді носять інші назви, ми просимо вибачення у їхніх власників. Серед інших оригінальних татуювань, які привернули нашу увагу можна відзначити стильний концертний мікрофон, таємничу арабську красуню і суворого юнака, що роняє скупу чоловічу сльозу. Зрозуміло, що їх власників ці зображення мають суто особисте значення. А майстри татуажу змогли реалізувати побажання своїх клієнтів.

тату 7

тату 8

тату 9

До найнесподіваніших зображень, якими клієнти салону побажали прикрасити своє тіло, можна віднести муху з великими червоними очима і стиглий соковитий баклажан. Причому муха вийшла настільки природною, що здається, що будь-якої миті вона може змахнути крилами і полетіти з ноги свого власника. А малюнок баклажана нагадує за стилем виконання малюнка навіть не татуювання, а майстерну вишивку.

 

тату 10

тату 11

тату 12

Популярним трендом останні кілька місяців стали патріотичні татуювання з відомими символами України: тризуб, жовто-блакитний прапор, колосся пшениці та різні елементи орнаменту. Органічно вписані в різні композиції, вони виглядають природно та елегантно. А найкращим, знову ж таки на думку редакції, є татуювання основним елементом якого стала легендарна «червона калина» в обрамленні квітів соняшника та колосків пшениці, прикрашена традиційним українським орнаментом.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *