Американці допомагають Кам’янському

До Кам’янського надійшла чергова партія гуманітарної допомоги із США для українських військових.

Про це повідомляє лідер профспілки Металургів Каметсталі, волонтер Олег Нагорний.

«Від відомого громадського діяча Леоніда Бройтмана (Leonid Broytman) з міста Кам’янське (Дніпропетровська область) отримав чергову партію важливих речей з США для наших військових. Це стало можливим завдяки пані Ользі Сальман (Olga Salman) з Нью-Йорку, доньці одного з колишніх керівників агломераційного виробництва ДМК Михайла Сальмана. Вона об’єднала вихідців з Кам’янського, що мешкають у Сполучених Штатах Америки.
В пакет допомоги для вояків увійшли: тактичні рукавички, берці, наколінники, шкарпетки; здавлюючі пов’язки для кінцівок; вологі серветки, присипки для шкіри; індивідуальні марлеві пов’язки та засоби гігієни.
Це чергова частина партії гуманітарної та військової допомоги для бійців українських добровольчих підрозділів УДА ЗСУ, які знаходяться на передовій. Цього разу це був підрозділ, бійці якого боронять Україну на передовій на Харківському напрямку.
Українські вояки дуже вдячні американським друзям за підтримку. Ваша допомога підвищує рівень оснащення та боєздатності військових Збройних Сил України!
Разом ми сила!
Все буде Україна!
Freedom or Death!», – пише Нагорний  у соцмережах.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *