Напевно, ви колись куштували у кафе сирні фрикадельки? Дуже популярна та смачна закуска, яку люблять і дорослі, і діти. Проте готувати такі вдома буде не кожна господиня. Але чому? Адже саме в домашніх умовах можна приготувати найсмачніші сирні кульки. Та ще й простір для експериментів відкривається!
Якщо во спробуєте поєднати сир із найпопулярнішим літнім овочом, то вийде дуже смачна та легка страва. Фрикадельки з кабачками на сковороді їдять навіть діти, які зазвичай не в захваті від овочевих страв. Крім зазначених інгредієнтів, ви можете додати у фрикадельки з кабачками улюблені спеції. Спробуйте урізноманітнити страву на ваш смак!
Складові
Сир кисломолочний (у пачці) 250 г, Кабачок 250 г, Яйце 1 шт., Сіль за смаком, Панірувальні сухарі, Олія.
Приготування
Натріть кабачки на велику тертку.
Сир змішайте з яйцем, додайте кабачок, сіль за смаком і 50 г панірувальних сухарів. Формуйте із сирно-кабачкової маси кульки, обкачуйте їх в панірувальних сухарях і обсмажуйте на розігрітій з маслом сковороді з усіх боків.
Тепер ви знаєте як приготувати сирні фрикадельки. Але хочемо попередити: цю страву краще подавати із соусом. Найбільше підійде томатний чи сметанний із часником. Ця закуска з кабачком становитиме чудову компанію під час перегляду фільму або цікавого спортивного матчу.