Рецепт дня: Ніжні курячі тістечка

М’які та ніжні тістечка з курки – це не тільки оригінально, але й дуже смачно. Адже куряча закуска, в якій смак м’яса органічно поєднується з грибами та вершками, точно не залишить ваших гостей байдужими.

СКЛАДОВІ
400 г курячого філе, 200 мл вершків 10% жирності, 300 г печериць, 1 яйце, 1 цибулина, 160 г плавленого сиру, 30 г вершкового масла, пучок петрушки, 1 зубчик часнику, сіль, перець, спеції для курки за смаком.

ПРИГОТУВАННЯ
1. Пропусти філе курки через м’ясорубку. Додай сіль та перець, за бажання готову суміш спецій для курки.
2. З’єднай фарш із курячим яйцем. Влий холодні вершки з холодильника. Перемішай, щоб отримати не дуже густу масу, що нагадує тісто на оладки.
3. Додай подрібнену зелень і перемішай ще раз.
4. Застели деко пергаментним папером. Виклади на нього курячу суміш і рівномірно розподіли по поверхні.
5. Заздалегідь розігрій духовку до 180-200 градусів. Випікати корж 15 хвилин.
6. Дрібно наріж гриби та цибулю. Розігрійте сковороду з вершковим маслом. Виклади цибулю, обсмажуйте 2-3 хвилини до прозорості.
7. Додай гриби, обсмажуйте, поки сік грибів повністю не випарується. Переклади гриби в миску і дай їм охолонути.
8. Тим часом розріж корж навпіл.
9. З’єднай гриби, що вистигли, із плавленим сиром. Додай у грибний крем сіль, перець, подрібнений часник.
10. Розподіли крем по поверхні двох половинок коржа. Накрий одну половинку іншою, щоб шари йшли в такій послідовності: крем-корж-крем-корж.
11. Відправ все на 40 хвилин в холодильник. Так коржі буде простіше нарізати.
12. Наріж пиріг на невеликі тістечка. Прикрась кожне зеленню та часточками грибів.

Прекрасна куряча закуска з грибним соусом готова. Смачного!
Вам обов’язково сподобається вишуканий вершковий смак цієї страви! Тістечка з курки добре поєднуються з легкими овочевими салатами та часниковими грінками.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *